Thread: Radioactive
View Single Post
Old 01.02.2009, 12:38   #1 (permalink)
jonutzu
jonutzu's Avatar
GЯЄЄИ
jonutzu has much to be proud ofjonutzu has much to be proud ofjonutzu has much to be proud ofjonutzu has much to be proud of

Salut! Urmaresc de ceva vreme acest forum dar nu am avut activitate, deoarece am fost ocupat cu un proiect de modding care mi-a luat tot timpul in ultima luna. Am vazut multe pc-uri frumoase pe aici, asa ca m-am decis sa le fac concurenta. Eu consider proiectul finalizat dar intotdeauna exista loc de mai bine, deci astept pareri si sugestii de orice fel.
Din pacate nu am facut poze in timp ce lucram la el, doar la final, deoarece era un haos total la mine in camera. Voi reveni cu un post in care sa explic detaliat cum am facut si ce am folosit. Deocamdata va prezint cateva poze si specificatiile, pentru cei care n-au apasat inca pe PC Specs

MB: DFI LP DK P45-T2RS
CPU: Intel Q9550 @3.6GHz
MEM: Mushkin 2x2GB DDR2 PC2-8500
VIDEO: BFG GTX260 OC2 @650/1100
AUDIO: Creative Audigy SE
HDD: 2 x WD 6400AAKS
ODD: Samsung S203D
PSU: Corsair 520HX
COOLER: Noctua NH-U12P + Scythe Slipstream @800rpm
CASE: Lian Li PC-60FW
FANS: 3 x Nexus Realsilent 120mm @800rpm, 1 x Lian Li 140mm @720rpm
Scythe Kaze Master Fan Controller
KEYB: Logitech UltraX
MOUSE: Razer DeathAdder
EXTRA: Antec Veris Multimedia Station Elite

Pozele de noapte un pic mai tarziu.
Attached Thumbnails
Radioactive-pict-01.jpg  Radioactive-pict-02.jpg  Radioactive-pict-03.jpg  Radioactive-pict-06.jpg  Radioactive-pict-07.jpg  Radioactive-pict-08.jpg  

Radioactive-pict-09.jpg  Radioactive-pict-10.jpg  Radioactive-pict-04.jpg  Radioactive-pict-05.jpg