|
IV. EXPERIENTA IN UTILIZARE
Dupa maxim 5-10 minute de utilizare mana mea s-a obisnuit cu mouse-ul, lucru care mi-a placut, comparativ cu al meu Reaper Edge la care mi-a luat aproximativ o ora.
Dup ce m-am uitat bine in meniul de configurare, am setat 3 profile dupa placul meu si evident am inceput sa ma joc.
Am inceput cu Crysis Warhead, si imediat s-a observat calitatea superioara a senzorului si a celorlalte optiuni. Miscarea este cat se poate de precisa, chiar si pe alte suprafete (direct pe birou, mouse pad noname sau fata de masa). Nu am putut juca la sensitivitate maxima, fiind prea mult pentru mine.
Am incercat si un CS in care s-au observat cel mai mult performantele superioare, si butoanele laterale folosite pentru grenade si reload. Am incercat sa setez din joc sensitivitatea mica, astfel crescand-o din mouse la 4500.
In ambele jocuri rotita s-a comportat impecabil. Are scurte intreruperi care ajuta foarte mult atunci cand vrei sa schimbi arma, echipamentul etc, depinde de joc.
Alt joc incercat a fost HAWX. L-am ales pentru a vedea cat de mult ma va ajuta CPI-ul mare. Asa ca am selectat alt profil in care era setat la maxim si mi-am luat zborul. Fiind un simulator de zbor cu spatiu foarte mare de actiune, s-a dovedit a fi minunat cu un CPI foarte mare. Chiar si la sensitivitatea asta imensa nu si-a pierdut deloc din acuratete.
Datorita suprafetei mate mana nu mi-a transpirat decat foarte putin, si asta numai la Crysis in care eram eu foarte incordat si am transpirat mai mult.
|