View Single Post
Old 13.10.2009, 19:02   #10 (permalink)
foxthemad
foxthemad's Avatar
Overclocked Moderator
foxthemad is a splendid one to beholdfoxthemad is a splendid one to behold

IV. EXPERIENTA IN UTILIZARE

Evident, mai intati am instalat softul cu care se pot configura cele 3 profile disponibile.
Pentru inceput am setat un profil cu CPI 800 si 1600.

Am intrat repede in Crysis, dar imediat s-a observat diferenta de la laser la optic. Oricum si acesta are o precizie foarte buna si o miscare lina a cursorului.

Dupa putin timp am observat ca fiind mai mic imi este si mai comod de folosit, evident lucrul acesta difera de la o persoana la alta.

Dupa ce am intors pe fata si pe dos setarile in Crysis, am incercat si un CS pe care l-am jucat fara a intampina probleme cu CPI-ul la 3600.
Din setarile pe care le pusesem la butoanele laterale a trebuit sa le mut pe tastatura si nu mi-a placut deloc. Mi-a luat ceva sa ma obisnuiesc si imi era cam peste mana.

Una peste alta m-a impresionat performanta acestui mouse in shootere. Tineti cont ca este un mouse optic.

Acelasi lucru insa nu il pot spune si despre HAWX, joc in care deficitul de CPI a fost resimtit cel mai rau.

Inca un lucru la care este simtita lipsa butoanelor laterale este functia Back sau Forward folosite non-stop de mine cel putin la navigarea in Windows Explorer sau navigarea pe internet.

De rotita nu sunt multe de spus. Este identica cu cea de la Xai.

Acest mouse l-am folosit mult si in aplicatii Windows, cum ar fi PhotoShop, Corel, Excel. Este un mouse care se descurca de minune la aceste aplicatii, in special la editare foto. Avand o precizie foarte buna, setat la un CPI mic poti face crop-uri de exemplu foarte precis si usor.

Last edited by foxthemad : 14.10.2009 at 10:10.
foxthemad is offline  
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 0XL1D5N6 in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%!
Reply With Quote Top