View Single Post
Old 13.10.2009, 19:10   #11 (permalink)
foxthemad
foxthemad's Avatar
Overclocked Moderator
foxthemad is a splendid one to beholdfoxthemad is a splendid one to behold

V. DEZNODAMANT

Am testat doi soricei care cu cat de asemanatori sunt vizual, pe atat de diferiti sunt din punct de vedere al performantei.

Kinzu mi-a lasat o impresie buna in special prin acomodarea usoara in folosirea lui. Are un aspect foarte simplu si profi si este pe departe cel mai bun mouse optic care l-am avut pe mana.

Din pacate nu pot spune acelasi lucru si pe partea de gaming. Lipsa de butoane isi face simtita diferenta si chiar daca unele persoane vor considera 3600 CPI suficienti, altii vor suferi din lipsa de configurare mai complexa.

Eu personal il recomand mai mult pentru office, dar evident este si o varianta buna pentru jocuri in cazul in care banii sunt o problema.
Chiar si asa 150 de lei nu sunt "de ici de colo". Trebuie sa tin cont si de acest lucru, si il trage in jos avand in vedere ca sunt destule variante chiar cu senzor laser in aceiasi categorie de pret.

Nota finala este un 7.5 si asta pentru ca nu m-am axat neaparat pe gaming cu acest mouse.

Ei bine v-am pus la dispozitie un review destul de lung. Sper ca v-a facut placere sa il rasfoiti si astept comentariile si parerile voastre.

Toate cele bune

Last edited by foxthemad : 14.10.2009 at 12:18.
foxthemad is offline  
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 0XL1D5N6 in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%!
Reply With Quote Top