PC mechanics: Ghid de depanare a calculatorului. Zona de intrebari si raspunsuri legate de defectele calculatoarelor, prevenirea si remedierea lor.

Răspuns
Instrumente subiect Caută īn acest subiect
Necitit 19.06.2009, 23:04 #3181
ying MS7
Avatarul lui ying
MS7
Locație: Bucuresti
Posturi: 1.206
Putere Rep: 8
Reputație: 351
ying are multe de care să fie māndruying are multe de care să fie māndruying are multe de care să fie māndruying are multe de care să fie māndru
Nou
Pai mi-e sa nu coste transportul cat costa un neon nou la care primesc si o chestie de genu. Dar apreciez intentia o sa tin minte.
ying este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 9141T2T5 in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Răspunde cu citat Top
Necitit 19.06.2009, 23:24 #3182
kpy_here Saving the world and s**t....
Avatarul lui kpy_here
Saving the world and s**t....
Locație: Cluj - Langa un
Posturi: 2.285
Putere Rep: 9
Reputație: 1074
kpy_here shines in the eyes of otherskpy_here shines in the eyes of otherskpy_here shines in the eyes of otherskpy_here shines in the eyes of otherskpy_here shines in the eyes of otherskpy_here shines in the eyes of otherskpy_here shines in the eyes of otherskpy_here shines in the eyes of others
Nou
Lasa-mi adresa pe PM. Daca gasesc una pe acasa, cu prima ocazie cand trec pe la Posta, ti-o pun.
__________________
x
kpy_here este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher CECN7662 in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Răspunde cu citat Top
Necitit 20.06.2009, 08:31 #3183
ying MS7
Avatarul lui ying
MS7
Locație: Bucuresti
Posturi: 1.206
Putere Rep: 8
Reputație: 351
ying are multe de care să fie māndruying are multe de care să fie māndruying are multe de care să fie māndruying are multe de care să fie māndru
Nou
Done kpy.
Dar nu stie nimeni care este tensiunea necesara aprinderii acelor neoane ? ca 12V nu este cu siguranta, trebuie ceva mai mult.
Este vorba de acest tip, cu totii le cunoastem: http://www.pcgarage.ro/iluminare/aka...ak-178-rd-red/
ying este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 9141T2T5 in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Răspunde cu citat Top
Necitit 20.06.2009, 12:07 #3184
war_pig PhysX Junky
Avatarul lui war_pig
PhysX Junky
Posturi: 459
Putere Rep: 9
Reputație: 274
war_pig are multe de care să fie māndruwar_pig are multe de care să fie māndruwar_pig are multe de care să fie māndru
Nou
In disk cleanup pentru C: sunt fisiere folosite pentru a reporta erori, le pot sterge?
__________________
you are 1 person - Out of 7 billion people, on 1 planet - out of 8 planets, in 1 starsystem - out of 100 billion starsystems, in 1 galaxy - out of 100 billion galaxies and you are ENORMOUSLY insignificant.
war_pig este deconectat
Răspunde cu citat Top
Necitit 20.06.2009, 12:17 #3185
cristi121 Senior Member
Avatarul lui cristi121
Senior Member
Posturi: 1.963
Putere Rep: 8
Reputație: 288
cristi121 are multe de care să fie māndrucristi121 are multe de care să fie māndrucristi121 are multe de care să fie māndru
Nou
Cum pot sa fac sa nu mai apara chestia aia cu recent in Windows 7? De exemplu cand dau click dreapta pe winamp in taskbar vad ultimele 10 melodii deschise.
cristi121 este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 9FZVHTRN in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Răspunde cu citat Top
Necitit 20.06.2009, 20:41 #3186
BlackHawk Senior Member
Avatarul lui BlackHawk
Senior Member
Locație: Barlad -> Iasi
Posturi: 2.169
Putere Rep: 8
Reputație: 232
BlackHawk este un splendid ce merită privitBlackHawk este un splendid ce merită privitBlackHawk este un splendid ce merită privit
Nou
Va salut,
Am facut rost de un BlackBerry 8310 si am auzit ca il pot folosi ca GPS.Telefonul are implicit 2 aplicatii Google Maps si Nav4all dar nu reusesc sa le fac sa mearga.Internetul nu este activat.Imi puteti explica si cum as putea sa il activez?
BlackHawk este deconectat
Răspunde cu citat Top
Necitit 20.06.2009, 22:13 #3187
darkzone lock n' load
Avatarul lui darkzone
lock n' load
Locație: dark side of the Force
Posturi: 14.025
Putere Rep: 9
Reputație: 3887
darkzone are o reputație dincolo de reputațiedarkzone are o reputație dincolo de reputațiedarkzone are o reputație dincolo de reputațiedarkzone are o reputație dincolo de reputațiedarkzone are o reputație dincolo de reputațiedarkzone are o reputație dincolo de reputațiedarkzone are o reputație dincolo de reputațiedarkzone are o reputație dincolo de reputațiedarkzone are o reputație dincolo de reputațiedarkzone are o reputație dincolo de reputațiedarkzone are o reputație dincolo de reputație
Nou
Trebuie să activezi la operatorul de telefonie mobilă serviciul WAP/EDGE/GPRS sau cum s-o mai numi, pentru a avea internet pe telefon.
__________________
Better to fight for something than live for nothing - US General George Patton
Citiți regulamentul forumului
De ce scriu cu "ī" īn loc de "ā": click, click, click.
R.I.P. Toranagah.
darkzone este conectat acum
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 2SWDB91B in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Răspunde cu citat Top
Necitit 20.06.2009, 23:06 #3188
BlackHawk Senior Member
Avatarul lui BlackHawk
Senior Member
Locație: Barlad -> Iasi
Posturi: 2.169
Putere Rep: 8
Reputație: 232
BlackHawk este un splendid ce merită privitBlackHawk este un splendid ce merită privitBlackHawk este un splendid ce merită privit
Nou
Am inteles.Multumesc pentru raspuns.
BlackHawk este deconectat
Răspunde cu citat Top
Necitit 21.06.2009, 00:56 #3189
soft johnny
Avatarul lui soft
johnny
Posturi: 1.653
Putere Rep: 8
Reputație: 681
soft are un viitor strălucitsoft are un viitor strălucitsoft are un viitor strălucitsoft are un viitor strălucitsoft are un viitor strălucitsoft are un viitor strălucit
Nou
Baieti am nevoie de cateva lamuriri de la cei ce cunosc mai bine "materia"
Este prina data cand am un Quad , pana acum am avut un pentium , este normal in jocuri Ex counter-strike 1.6 sa-mi foloseasca un singur nucleu la 100% si restul mai deloc ?
Sunt cateva persoane care mi-au spus ca normal este sa foloseasca putin din fiecare .
Astept un raspuns .
soft este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher L0UYG0GK in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Răspunde cu citat Top
Necitit 21.06.2009, 01:02 #3190
ying MS7
Avatarul lui ying
MS7
Locație: Bucuresti
Posturi: 1.206
Putere Rep: 8
Reputație: 351
ying are multe de care să fie māndruying are multe de care să fie māndruying are multe de care să fie māndruying are multe de care să fie māndru
Nou
Este normal ce se intampla. Daca ai fost atent pe forum probabil ca ai vazut ca se tot discuta ideea quad/dual ce e mai bun in jocuri, ce e de viitor etc. CS este un joc vechi, optimizat pentru procesoarele cu un singur nucleu de aceea la tine foloseste numai unu.
ying este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 9141T2T5 in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Răspunde cu citat Top
Necitit 21.06.2009, 01:03 #3191
memo90frost Senior Member
Senior Member
Posturi: 1.498
Putere Rep: 8
Reputație: 257
memo90frost are multe de care să fie māndrumemo90frost are multe de care să fie māndrumemo90frost are multe de care să fie māndru
Nou
S-a mai discutat asta (nu știu thread-ul). Indiferent ca e dual core sau quad core, primul nucleu va fi folosit īntotdeauna mai mult ca celelalte, iar īn Counter strike, chiar nu e nevoie de mai mult de un core.
memo90frost este deconectat
Răspunde cu citat Top
Necitit 21.06.2009, 11:36 #3192
valinor Member
Avatarul lui valinor
Member
Locație: Baia Mare
Posturi: 206
Putere Rep: 8
Reputație: 43
valinor este un far glorios de lumină
Nou
Salutare,
Pentru o placa video de 512mb(HD4870),este mare un monitor HD cu rezolutia de 1920x1080?Ma refer la jocuri,cum s-ar misca la acea rezolutie!Multumesc!
valinor este deconectat
Răspunde cu citat Top
Necitit 21.06.2009, 11:47 #3193
CristyX Overclocker
Avatarul lui CristyX
Overclocker
Locație: Baia Mare
Posturi: 5.393
Putere Rep: 8
Reputație: 932
CristyX are un viitor strălucitCristyX are un viitor strălucitCristyX are un viitor strălucitCristyX are un viitor strălucitCristyX are un viitor strălucitCristyX are un viitor strălucitCristyX are un viitor strălucitCristyX are un viitor strălucit
Nou
S-ar misca decent, un 4870 de 1GB ar face treaba mai buna cu vreo 4-5 FPS la rezolutia aia.

L.E.: Ce-i peste 60FPS nu mai conteaza, de acolo in sus ochiul nostru nu mai percepe diferenta, dar de la 30 la 60 e o diferenta uriasa, acuma depinde si ce vrea sa se joace.
__________________
Higher clocks matters

Ultima modificare făcută de CristyX; 21.06.2009 la 11:58.
CristyX este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher QUVIKAIA in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Răspunde cu citat Top
Necitit 21.06.2009, 11:54 #3194
macxell The invasive guy
Avatarul lui macxell
The invasive guy
Locație: limassol
Posturi: 1.402
Putere Rep: 9
Reputație: 174
macxell este un splendid ce merită privitmacxell este un splendid ce merită privit
Nou
Eu folosesc aceasta rezolutie la un HD3870 si pot spune ca sunt multumit de ce poate sa faca o placa video veche si amarata.Oricum ce-i peste 26-30 fps nu mai conteaza
macxell este deconectat
Răspunde cu citat Top
Necitit 21.06.2009, 12:14 #3195
valinor Member
Avatarul lui valinor
Member
Locație: Baia Mare
Posturi: 206
Putere Rep: 8
Reputație: 43
valinor este un far glorios de lumină
Nou
Evident ca nu ma refeream sa joc Crysis la rezolutia aia cu detalli maxime si aa maxim.Daca as fi avut varianta de 1gb la placa video,atunci nu aveam nici o treaba.Dar daca spui ca diferenta ar fi de vreo 5 fps,atunci ma gandesc ca si asta face fata.Mersi.
macxell,ai varianta de 512mb/1gb?
valinor este deconectat
Răspunde cu citat Top
 
PC Garage

Răspuns


Instrumente subiect Caută īn acest subiect
Caută īn acest subiect:

Căutare avansată


Subiecte similare
Subiect Autor subiect Forum Răspunsuri Ultimul post
Care boxe se merita? ms icsu Componente 9 10.06.2008 10:58
Mici (dar enervante) neregularitati. Azzogat Reclamatii clienti PC Garage si Garage Mall 6 25.04.2008 16:02
Thread subscribtion off...why? andrei80 Forumul My Garage 4 20.03.2008 20:32
Radeon X1050, Hard 40Gb, Athlon 1.4Ghz - le vand separat natarau Vanzari 7 27.02.2008 16:20


Fus orar: GMT +2. Acum este ora 12:53.

Contactează-neHomeRSSSus

Copyright © 2005-2016 S.C. PC Garage S.R.L. Toate drepturile rezervate.