PC mechanics: Ghid de depanare a calculatorului. Zona de intrebari si raspunsuri legate de defectele calculatoarelor, prevenirea si remedierea lor.

Subiect īnchis
Instrumente subiect Caută īn acest subiect
Necitit 04.12.2010, 18:41 #1
Marian^ Member
Avatarul lui Marian^
Member
Locație: Sibiu
Posturi: 274
Putere Rep: 6
Reputație: 24
Marian^ este pur și simplu plăcut
Nou
Salut tuturor.
Sunt elev la mate-info,iar lunea am 3 ore consecutive de informatica,cam 1 ora facem exercitii sau predat,iar 2 ore si pauzele facem ce vrem ne jucam,mess sau mail.Ma enerveaza faptul ca nu pot instala nimic deoarece trebuie intrat ca administrator.in cabinet sunt calculatoare AEL achizitionate in 2008 cu sprijinul guvernului,si sunt 3 useri:Administrator,Profesor si Elev a carei parola este :Elev .Sistemul de operare cred ca a fost instalat de cei de la care au fost cumparate calculatoarele,si de aceea cred ca parola este aceiasi la toate calculatoarele din cabinetele Ael,pe alte forumuri a scris cineva parola dar a fost modificata ******** si nu am putut da de acel user sa il intreb care este parola.In concluzie,va rog sa imi spuneti care ar putea fi parola sau cum as putea sa o schimb(pe acele calculatoare nu se prea intra ca administrator asa ca nu ar fi o problema daca o schimb).pe acel calculator pot intra in Safe Mode dar doar in Elev caci in celelalti useri imi cere parola.Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

P.S. As putea sa dau laterala jos,este pus un lacat dar se potriveste o cheie de-a mea,dar asta doar la ocazii speciale cand suntem singuri,fara profa,sau in pauze cand suntem tot asa fara profa.
Marian^ este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 6M5LQ72G in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Top
Necitit 04.12.2010, 18:57 #2
aditzu' Senior Member
Avatarul lui aditzu'
Senior Member
Locație: Botoșani
Posturi: 912
Putere Rep: 8
Reputație: 385
aditzu' are multe de care să fie māndruaditzu' are multe de care să fie māndruaditzu' are multe de care să fie māndruaditzu' are multe de care să fie māndru
Nou
Stiu 2 metode.
Da nu le pot expune public. Eu am fost in aceeasi situatie ca si tine si am rezolvat.
Daca le pun , i-au ban ?
__________________
Comentariu PRO [Sfat] - verifică dacă laptopul ce dorești să-l cumperi are RAM-ul onboard (lipit pe placa de bază). Dacă va ceda după perioada de garanție, reparația te va costa mult!
aditzu' este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher HWYYYZ3V in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Top
Necitit 04.12.2010, 18:59 #3
Marian^ Member
Avatarul lui Marian^
Member
Locație: Sibiu
Posturi: 274
Putere Rep: 6
Reputație: 24
Marian^ este pur și simplu plăcut
Nou
Nu stiu daca ai voie sa le pui,asteptam raspuns de la cineva de la administratie,pana atunci,ai putea sa imi dai un PM cu ce ar trebui sa fac?Ca asa ai voie.Mersi.
Marian^ este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 6M5LQ72G in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Top
Necitit 04.12.2010, 19:01 #4
Dianu Admin comunist
Avatarul lui Dianu
Admin comunist
Locație: Bucuresti
Posturi: 9.502
Putere Rep: 9
Reputație: 3976
Dianu are o reputație dincolo de reputațieDianu are o reputație dincolo de reputațieDianu are o reputație dincolo de reputațieDianu are o reputație dincolo de reputațieDianu are o reputație dincolo de reputațieDianu are o reputație dincolo de reputațieDianu are o reputație dincolo de reputațieDianu are o reputație dincolo de reputațieDianu are o reputație dincolo de reputațieDianu are o reputație dincolo de reputațieDianu are o reputație dincolo de reputație
Nou
Nu e vorba ca iei ban dar nu e cazul sa discutam despre "hack" (ca nu prea e legal) pe forumul asta. Pe PM puteti discuta ce doriti, e treaba voastra.
Dianu este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 9XAWW1V8 in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Top
Necitit 04.12.2010, 20:18 #5
darkzone lock n' load
Avatarul lui darkzone
lock n' load
Locație: dark side of the Force
Posturi: 14.082
Putere Rep: 9
Reputație: 3963
darkzone are o reputație dincolo de reputațiedarkzone are o reputație dincolo de reputațiedarkzone are o reputație dincolo de reputațiedarkzone are o reputație dincolo de reputațiedarkzone are o reputație dincolo de reputațiedarkzone are o reputație dincolo de reputațiedarkzone are o reputație dincolo de reputațiedarkzone are o reputație dincolo de reputațiedarkzone are o reputație dincolo de reputațiedarkzone are o reputație dincolo de reputațiedarkzone are o reputație dincolo de reputație
Nou
N-ai nimerit bine aici pentru problema asta. Știu cum se rezolvă astfel de chestiuni dar la fel de bine știu că nu este etic să-ți pun la dispoziție metoda. Closed.

PS: degeaba resetezi BIOS-ul, parolele sīnt stocate īntr-un fișier criptat īn măruntaiele sistemului de operare.
__________________
Better to fight for something than live for nothing - US General George Patton
Citiți regulamentul forumului
De ce scriu cu "ī" īn loc de "ā": click, click, click.
R.I.P. Toranagah.
darkzone este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 2SWDB91B in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Top
 
PC Garage

Subiect īnchis


Instrumente subiect Caută īn acest subiect
Caută īn acest subiect:

Căutare avansată


Subiecte similare
Subiect Autor subiect Forum Răspunsuri Ultimul post
Parola router hDk.exe Retelistica 1 17.01.2010 12:04
ajutor schimbare parola id mess alecspc Software 1 16.09.2009 03:18
administrator?? crissstian Sisteme brand/OEM 2 25.03.2009 20:44


Fus orar: GMT +2. Acum este ora 02:13.

Contactează-neHomeRSSSus

Copyright © 2005-2016 S.C. PC Garage S.R.L. Toate drepturile rezervate.