Powered by PC Garage: Componente oferite de PC Garage pentru teste si review-uri

Răspuns
Instrumente subiect Caută în acest subiect
Necitit 26.02.2013, 10:07 #1
soulwise Senior Member
Avatarul lui soulwise
Senior Member
Locație: Bucuresti
Posturi: 7.961
Putere Rep: 9 soulwise a dezactivat reputația
Nou
1. Introducere

Aceasta este a 4-a carcasa de la SilverStone pe care am ocazia sa v-o prezint, precedentele putand fi vizionate aici: Review carcasa Silverstone Raven Evolution aici: Review carcasa Silverstone Raven RV-03 si aici: Review carcasa Middle Tower Silverstone Fortress FT03 Black , toate 3 cu un design neconventional, poate revolutionar din unele puncte de vedere. Poate ca acest tip de design inversat nu este placut tuturor, insa asigura cu siguranta cea mai buna racire stock al unui PC din cate mi-a fost dat sa vad pana acum. Chiar si eu detin in mod curent un RV02-E tocmai datorita acestei calitati si mai ales datorita racirii exceptionale oferite de seria Raven a SilverStone. Nu le laud degeaba si nu va cer sa ma credeti pe cuvant, sunt multi altii pe afara mai priceputi si de mai mult timp in bransa asta care spun insa aceleasi lucruri iar review-urile lor sau video-urile de pe YT va pot oferi si alte opinii in aceasta privinta. Nu suntem obisnuiti cu componentele asezate pe dos dar se pare ca design-ul asta chiar functioneaza, dar ce zic eu .. sunt dovada ca functioneaza. Airflow-ul este impresionant. Cred ca voi face un update la review-ul din 2011 a modelului RV02-e , cred ca este necesar. In fine..
Azi voi revizui o alta carcasa a SilverStone pentru aceia dintre voi carora nu le place design-ul asta pe dos da rtotusi agreeaza ideile brandului asta si poate ca si-ar dori o carcasa mai simpla , clasica dar cu posibilitati avansate de wire management si de racire. De aceea m-am gandit ca ar fi ok sa va prezint modelul Temjin TJ04-E care ofera ceea ce pare a fi la o prima vedere un aspect clasic si cel mai important o constructie in intregime metalica, atat a sasiului cat si a panoului frontal care este fabricat dintr-o placa groasa de aluminiu perfect finisata.Citat:
Postat în original de Silverstone
Founded in 2003, SilverStone is an established leader in its field, with an elite team of engineers; we started our quest of providing products that create inspirations. We have since expanded the lines of products as well as types of products we produce, giving our customers a wide selection of choices.With distribution centers in different areas of the globe, SilverStone products can be seen all over the world, not just for computer users but also for home entertainment use. Providing leisure with integration of advanced technologies that is functional and making them enjoyable to use.Here at SilverStone Technology, we continue to pride ourselves in providing the highest level of standards in designing and manufacturing computer enclosures, power supplies, and accessories. Our pursuit for the first class aesthetic appeal is relentless; our teams of devoted engineers are constantly searching for the best technologies that suit end-users with different needs and will make our products as technologically sound as they are beautiful.
soulwise este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 2A53MJ7X in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Răspunde cu citat Top
Necitit 26.02.2013, 10:12 #2
soulwise Senior Member
Avatarul lui soulwise
Senior Member
Locație: Bucuresti
Posturi: 7.961
Putere Rep: 9 soulwise a dezactivat reputația
Nou
2. Ambalaj

Fiind vorba despre una dintre liniile de carcase premium ale SilverStone, ambalajul este de aceasta data frumos printat si tapetat cu o gramada de specificatii in mai multe limbi de circulatie internationala. Sunt trecute detalii despre constructie si despre materialele folosite precum si de functiile si facilitatile oferite. Nimic neobisnuit, nu aici.

Review carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-1-.jpgReview carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-2-.jpgReview carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-3-.jpgReview carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-4-.jpg

soulwise este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 2A53MJ7X in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Răspunde cu citat Top
Necitit 26.02.2013, 10:15 #3
soulwise Senior Member
Avatarul lui soulwise
Senior Member
Locație: Bucuresti
Posturi: 7.961
Putere Rep: 9 soulwise a dezactivat reputația
Nou
3. Specificatii, schema de racire standard, schema de racire recomandata, ghid de dezasamblare

Model: SST-TJ04B-E (Negru, fara panou lateral transparent)
Materiale folosite la constructie: Placa de aluminiu de 7 mm folosita la constructia panoului frontal, corp si sasiu din otel
Formate placi de baza suportate: SSI-CEB, ATX (up to 12” x 10.9”), Micro-ATX
Sloturi de 5.25 inchi pentru unitati optice: 4
Sloturi 3.5 inchi pentru hdd-uri: 8
Sloturi de 2.5 inchi pentru SSD-uri: 6
Sloturi de expansiune: 8
Porturi panou frontal: 2 x USB 3.0 Audio IN si Audio OUT
Format surse compatibile: PS2(ATX)
Suport placi video cu lungimea maxima de 431 mm si latimea maxima de 155 mm
Inaltime maxima cooler procesor: 168mm

Sistem de racire integrat:
-Spate: 1 x 120mm, 1200rpm, 21dBA preinstalat
-Lateral dreapta: 1 x 120mm, 1200rpm, 21dBA preinstalat + slot liber pentru inca 1 vent de 120 mm ( suruburile de montaj speciale sunt incluse
In "tavan": 1 vent de 120mm, 1200rpm, 21dBA preinstalat + 1 slot liber pentru montarea unui vent de 120/140 mm suplimentar
-Spate: 1 x 120mm, 1200rpm, 21dBA preinstalat
-In "podea": 1 slot pentru un vent de 120 mm optional. Recomand sa fie montat in cazul in care sistemul contine si o placa video performanta.

Sistem de racire recomandat:

In esenta, pentru o racire optima recomand montarea a inca trei venturi in carcasa, unul in partea dreapta ca si companion pentru cel care este destinat din fabrica sa raceasca hdd-urile printr-o metoda ingenioasa pe care am sa v-o descriu un pic mai tarziu. In cazul in care in sistem se monteaza o placa video mai fierbinte ar fi o idee buna sa montati si un vent de 120 mm in podea, orientat sa bage aer proaspat din afara carcasei direct in sistemul de racire al placii video. Acest vent ar trebui sa fie montat in mod ideal pe un controller pentru a-i putea fi redusa turatia in caz de nevoie iar un bun exemplu ar fi : Nanoxia FX EVO 1600 rpm care are un airflow foarte bun , zgomot redus si contine atat suruburi de cauciuc dar si controller propriu de turatie pentru reducerea zgomotului. Il puteti gasi aici: http://www.pcgarage.ro/ventilatoare-...-evo-1600-rpm/ . Bineinteles, in functie de bugetul pe care il aveti , exista multe alte modele iar ultimul dar nu cel de pe urma ... in functie de numarul de componente si de caldura produsa de ele in full load un al treilea vent , de data asta de 140 mm in tavan care sa ajute la evacuarea aerului cald .. asta daca sistemul este unul de gaming sau de editare, altfel pentru office-multimedia sau entry-level gaming venturile incluse sunt suficiente.

Partea de dezasamblare este uun pic complicata insa cu doua maini cat de cat dibace si o surubelnita cu tija lunga de peste 30 cm se poate realiza astfel:

1. Scoateti panourile laterale
2. Daca planuiti sa nu folositi cusca pentru ssd-uri, o puteti scoate desuruband cele 4 suruburi mici din podea. Primele doua se scot foarte usor, sunt la vedere, celelalte doua sunt un pic ascunse sub filtrul de praf al ventului de 120 mm din podea
3. Daca doriti scoaterea panoului frontal este putin complicat si incomod dar realizabil. Este prins de sasiu prin suruburi care sunt ascunse de jur imprejurul ramei frontale la interior, iar unul dintre ele este prins chiar pe sub suportul de prindere al custii hdd-urilor. Aici veti vedea utilitatea unei surubelnite cu tija lunga.
4. Cover-urile pentru bay-urile de 5.25 inchi sunt metalice si insurubate de carcasa cu ajutorul a 3 suruburi
5. Pentru montarea hdd-urilor recomand scoaterea cage-ului dedicat si montarea lor lasand un spatiu liber intre ele daca aveti pana la 4, daca unt mai multe undeva .. va trebui sa le grupati. Ideea principala a respectivei custi este ca are are dublu scop ( poate chiar triplu ) si a fost realizata in opinia mea foarte ingenios. Partial respectivul cage retine hdd-urile prinandu-le in 3 puncte. Le reduce vibratiile transmise catre restul sasiului prin materialul montat la interior, apoi prin adaugarea de radiatoare din aluminiu anodizat( care sunt integrate in pachetul de accesorii ) preia un al doilea rol , aceea de a raci cat mai bine respectivele componente. Respectivele radiatoare sunt racite activ de unul sau doua venturi montate in lateral. O racire indirecta daca vreti din lateral dar mult mai eficienta decat alte implementari pe ca rele-am vazut pana acum. Un alt aspect care merita mentionat este prezenta in pachetul de accesorii a doua splittere negre de alimentare S-ata fiecare avand 4 porturi. Astfel pe langa silentiozitate si racire a hdd-urilor primim suport inclusiv pentru un wire management "ca la carte". Solutia completa? Cred ca da. Sincer e prima carcasa care o vad realizata in felul acesta iar nivelul de calitate si de ingeniozitate chiar si la pretul asta premium ma surprinde. Mi-as dori ca mai multi producatori sa ia de aici niste lectii de ... "cum se face".
soulwise este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 2A53MJ7X in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Răspunde cu citat Top
Necitit 26.02.2013, 10:18 #4
soulwise Senior Member
Avatarul lui soulwise
Senior Member
Locație: Bucuresti
Posturi: 7.961
Putere Rep: 9 soulwise a dezactivat reputația
Nou
4. Inspectia vizualaReview carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-2-.jpgReview carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-3-.jpgReview carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-4-.jpgReview carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-5-.jpg

Review carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-6-.jpgReview carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-7-.jpgReview carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-8-.jpgReview carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-9-.jpg

Review carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-10-.jpgReview carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-11-.jpgReview carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-12-.jpgReview carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-13-.jpg

Review carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-14-.jpgReview carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-15-.jpgReview carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-16-.jpgReview carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-17-.jpg

Review carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-18-.jpgReview carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-19-.jpgReview carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-20-.jpgReview carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-21-.jpg

Review carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-22-.jpgReview carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-23-.jpgReview carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-24-.jpgReview carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-1-1-.jpg

soulwise este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 2A53MJ7X in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Răspunde cu citat Top
Necitit 26.02.2013, 10:29 #5
soulwise Senior Member
Avatarul lui soulwise
Senior Member
Locație: Bucuresti
Posturi: 7.961
Putere Rep: 9 soulwise a dezactivat reputația
Nou
5. Experienta in utilizare, pareri personale

Calitatea carcasei este evidenta inca de la prima privire iar materialele folosite sunt perfect finisate si vopsite. Apoi vine vorba strict de functionalitate. Conform masuratorilor profesionale pe care le-am intreprins rezulta ca in spatele tray-ului placii de baza exista un spatiu lat de vreo doua degete pentru a putea ruta cablurile sursei ce se poate monta tot in podea iar ceva mai sus spatiul este lat de un deget, suficient pentru a putea toate cablurile posibile si imposibile de care puteti avea nevoie chiar si in cazul unui sistem de gaming cu SLI sau CF. Asa dupa cum puteti vedea gaurile din placa de baza destinate wire management-ului sunt prevazute atat pentru placi M-ATX cat si ATX deci indiferent de formatul placii alese pentru setup aveti suport total pentru realizarea unui wire manegement respectabil. Foarte putine carcase, producatori inclusiv la nivelul asta de pret pun un asemenea accent pe detalii si gandesc cu adevarat minutios atat un design placut cat si o solutie de racire completa sau un suport cat se poate de competent pentru realizarea unui WM cu adevarat ok si toate astea intr-o forma clasica pe care si iubitorii brandului Lian Li (care sunt total defavorizati in momentul asta pe piata romaneasca) cred ca l-ar agreea. Poate fi o alegere deosebit de competenta atat pentru ei dar si pentru un entuziast caruia ii place aspectul asta retro.


Personal agreez din ce in ce mai mult brandul SilverStone pentru ingeniozitate, pentru grija la detalii si calitatea desavarsita cu care sunt executate carcasele lor din gamele mainstream si high end ( seria "low-end" Redline., prezenta si ea in oferta PCGarage urmeaza a fi revizuita tot de catre mine din cate am inteles din partea furnizorului). Consider ca TJ04-E este una dintre carcasele excelente din toate punctele de vedere pe care as fi ales-o poate pentru sistemul meu daca ar fi avut o fereastra laterala transparenta iar Raven-ul 02-E nu mi-ar fi oferit prin cele 3 venturi Air Aenetrator de 180 mm la 700 rpm o excelenta solutie de racire simultana a intregului sistem.
TJ 04-E are din partea mea nota maxima pentru calitatea materialelor, sistemul de racire complet si bine integrat in design-ul carcasei, grija aratata hdd-urilor si a racirii acestora perecum si suportul extensiv pentru wire management. As fi mandru sa o detin, chiar si pentru un sistem secundar. Daca in trecut visul meu era sa detin un Cooler Master Cosmos iar acest vis s-a indeplinit si a trecut cred ca noua stacheta o voi ridica catre un SilverStone TJ 11.. poate candva voi avea ocazia sa o admir macar ... GG SilverStone!

Review carcasa SilverStone Temjin TJ04-E-screenshot002.jpg

soulwise este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 2A53MJ7X in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Răspunde cu citat Top
Necitit 26.02.2013, 17:26 #6
Gabriq Member
Avatarul lui Gabriq
Member
Locație: Pitesti
Posturi: 190
Putere Rep: 5
Reputație: 76
Gabriq este un nume cunoscut de toți
Nou
Superba carcasa. Imi plac la nebunie carcasele Silverstone. Design frumos si original, racire foarte buna, constructie teapana, spatiu mare in spatele tray-ului pentru ascunderea cablurilor, air penetratoare etc. Sper sa detin si eu una candva.
Totusi, nu inteleg de ce nu acopera gaurile de WM cu garnituri de cauciuc. Arata nasol rau cu gaurile "goale".
Gabriq este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher ACHXFSIH in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Răspunde cu citat Top
Necitit 26.02.2013, 19:46 #7
soulwise Senior Member
Avatarul lui soulwise
Senior Member
Locație: Bucuresti
Posturi: 7.961
Putere Rep: 9 soulwise a dezactivat reputația
Nou
Cred ca se integreaza in design-ul clasic al carcasei. Cred ca garniturile alea de plastic ar fi stricat aspectul carcasei cu franjurile lor. de aceea cred ca le-au si mentinut mai mici decat la alte modele ( la gauri me refer).
Parerea mea este ca sunt perfecte pentru a pune in valoare o sursa ale carei cabluri au un sleeving perfect, fir cu fir... dar pentru a arata asa ceva ii trebuie un panou lateral transparent.
soulwise este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 2A53MJ7X in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Răspunde cu citat Top
Necitit 27.02.2013, 06:26 #8
Sonic123
Avatarul lui Sonic123
Locație: Timisoara
Posturi: 15.738
Putere Rep: 8
Reputație: 3357
Sonic123 are o reputație dincolo de reputațieSonic123 are o reputație dincolo de reputațieSonic123 are o reputație dincolo de reputațieSonic123 are o reputație dincolo de reputațieSonic123 are o reputație dincolo de reputațieSonic123 are o reputație dincolo de reputațieSonic123 are o reputație dincolo de reputațieSonic123 are o reputație dincolo de reputațieSonic123 are o reputație dincolo de reputațieSonic123 are o reputație dincolo de reputațieSonic123 are o reputație dincolo de reputație
Nou
Inca n-am citit reviewul ci doar am aruncat o privire peste galeriata foto. Carcasa asta imi aduce aminte de designul elegant al celor de la Lian Li.
__________________
Fueled by SAPPHIRE ® A new beginning ® YouTube
Sonic123 este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 6KH3CVBT in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Răspunde cu citat Top
Necitit 27.02.2013, 08:28 #9
soulwise Senior Member
Avatarul lui soulwise
Senior Member
Locație: Bucuresti
Posturi: 7.961
Putere Rep: 9 soulwise a dezactivat reputația
Nou
Exact asta zic si eu in review .. dar cred ca este peste lian li in ceea ce priveste atentia la detalii si know-how in ceea ce priveste wire management si cooling management-ul. Parerea mea.
soulwise este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 2A53MJ7X in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Răspunde cu citat Top
Necitit 27.02.2013, 10:58 #10
oxygen Banned
Avatarul lui oxygen
Banned
Locație: Just behind U..
Posturi: 1.097
Putere Rep: 9
Reputație: 326
oxygen are multe de care să fie mândruoxygen are multe de care să fie mândruoxygen are multe de care să fie mândruoxygen are multe de care să fie mândru
Nou
In primul rand, fata de LianLi au avantajul materialelor. LianLi nu foloseste tabla la fel de groasa. Silverstone sunt mult mai robuste si mai bine facute. LianLi-urile desi sunt frumoase vibreaza ca draq din cauza ca au tabla destul de subtire.
Si pe mine ma tenteaza carcasa asta dar ma trage putin in jos faptul ca nu are o usa care sa acopere bay-urile de 5,25.
__________________
Lesson 1: Wire Management
Lesson 2: Silence!!!
Diferenta dintre barbat si copil este data de pretul jucariilor lor.
oxygen este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 77JHVO39 in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Răspunde cu citat Top
Necitit 27.02.2013, 11:11 #11
soulwise Senior Member
Avatarul lui soulwise
Senior Member
Locație: Bucuresti
Posturi: 7.961
Putere Rep: 9 soulwise a dezactivat reputația
Nou
Mod it oxygen, mod it!
Cu un controller de turatie clasic de la zalman in varf tot cu finisare brushed aluminium, un cage de discuri separat tot de la SilverStone pus in bay-urile ramase libere ca am vazut ca-s disponibile si ai rezolvat problema. Daca nu... Nanoxia sau Fractal Design scrie pe matale, desi nu-s la fel de bine gandite ca modelul asta.
soulwise este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 2A53MJ7X in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Răspunde cu citat Top
Necitit 27.02.2013, 11:17 #12
oxygen Banned
Avatarul lui oxygen
Banned
Locație: Just behind U..
Posturi: 1.097
Putere Rep: 9
Reputație: 326
oxygen are multe de care să fie mândruoxygen are multe de care să fie mândruoxygen are multe de care să fie mândruoxygen are multe de care să fie mândru
Nou
Neah... Sunt de plastic usile si eu vreau de Aluminiu ) Stii ca jo-s mai nebun...
Nu voiam sa se vada nici ODD-ul nici nimic...
__________________
Lesson 1: Wire Management
Lesson 2: Silence!!!
Diferenta dintre barbat si copil este data de pretul jucariilor lor.

Ultima modificare făcută de oxygen; 27.02.2013 la 12:07.
oxygen este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 77JHVO39 in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Răspunde cu citat Top
Necitit 27.02.2013, 16:28 #13
soulwise Senior Member
Avatarul lui soulwise
Senior Member
Locație: Bucuresti
Posturi: 7.961
Putere Rep: 9 soulwise a dezactivat reputația
Nou
Pai sa vorbim cu furnizorul sa aduca mai multe modele, poate gasim si cu usa pentru matale .
soulwise este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 2A53MJ7X in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Răspunde cu citat Top
Necitit 27.02.2013, 17:22 #14
Stefan Pirvu Senior Member
Avatarul lui Stefan Pirvu
Senior Member
Posturi: 442
Putere Rep: 9
Reputație: 104
Stefan Pirvu este un nume cunoscut de toțiStefan Pirvu este un nume cunoscut de toți
Nou
Printre cele mai aratoase carcase din site-ul nostru, fara briz-brizuri, LED-uri, desene iar versiunea Temjin TJ08-E e perfecta pentru un sistem mATX, slientios si fara consumatori hulpavi.
__________________
fact of life ...after monday and tuesday even the calendar says W T F
Stefan Pirvu este deconectat
Răspunde cu citat Top
Necitit 27.02.2013, 18:47 #15
oxygen Banned
Avatarul lui oxygen
Banned
Locație: Just behind U..
Posturi: 1.097
Putere Rep: 9
Reputație: 326
oxygen are multe de care să fie mândruoxygen are multe de care să fie mândruoxygen are multe de care să fie mândruoxygen are multe de care să fie mândru
Nou
Citat:
Postat în original de soulwise Vezi post
Pai sa vorbim cu furnizorul sa aduca mai multe modele, poate gasim si cu usa pentru matale .
Nu-s, ca m-am uitat Nu vreau nici mare, vreau mai mica decat TJ05-ul meu. Cred ca una d-asta iau pana la urma. Cu usa mai au doar modelele vechi care-s zero la WM. Au panoul lateral aproape lipit de tray-ul MB.
__________________
Lesson 1: Wire Management
Lesson 2: Silence!!!
Diferenta dintre barbat si copil este data de pretul jucariilor lor.
oxygen este deconectat
Ti-a fost util acest mesaj? Rasplateste-l pe autor prin folosirea codului de voucher 77JHVO39 in comenzile tale la PC Garage si Garage Mall si vei primi discount 1%!
Răspunde cu citat Top
 
PC Garage

Răspuns


Instrumente subiect Caută în acest subiect
Caută în acest subiect:

Căutare avansată


Subiecte similare
Subiect Autor subiect Forum Răspunsuri Ultimul post
Review carcasa Silverstone Raven RV-03 soulwise Powered by PC Garage 8 07.09.2014 15:17
Review Cooler Silverstone Heligon HE01 N1troGen Powered by PC Garage 16 22.11.2013 22:07
Review carcasa Middle Tower Silverstone Fortress FT03 Black soulwise Powered by PC Garage 21 28.08.2013 14:31
Review carcasa Silverstone Raven Evolution soulwise Powered by PC Garage 34 25.05.2013 08:27
Schimb carcasa Enermax Blue Viper cu o carcasa Antec,Lian Li sau Cooler Master,Silverstone Vladutz20 Schimburi 6 12.09.2009 19:14


Fus orar: GMT +2. Acum este ora 17:03.

Contactează-neHomeRSSSus

Copyright © 2005-2016 S.C. PC Garage S.R.L. Toate drepturile rezervate.